На Тернопільщині змагались юні спелеологи

Відкриті змагання Тернопільської області серед юнаків зі спелеоорієнтування «Кубок пам’яті Володимира Олександровича Радзієвського» провели нещодавно на Тернопільщині. У змаганнях взяли участь 12 команд.

Змагались команди з Волинської, Запорізької, Полтавської та Тернопільської областей, повідомляє сайт Департаменту освіти і науки ТОДА. Захід  у печері Млинки, що неподалік села Залісся Чортківського району, провів Тернопільський обласний комунальний центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді спільно з Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді за сприяння Чортківського спелеокулубу «Кристал».
Юні туристи-спелеологи  упродовж трьох днів у лабіринтах печери демонстрували свої вміння  у чотирьох видах програми: орієнтування за вибором, на промаркованій трасі, у заданому напрямку, на позначеному маршруті.

За підсумками змагань найкращими стали гуртківців Полтавського обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді, 2 і 3 місця вибороли юні туристи Зборівського та Борщівського районів.

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео