Найкращі сайти, які дозволять дітям швидко та легко вивчити англійську мову

10_porad_vid_poliglotiv_yak_legko_vyvchyty_angliysku

Сьогодні англійська - чи не найпопулярніша мова у світі, тому її починають вчити ще змалечку.

Саме тому пропонуємо вам добірку сайтів, які дозволять малечі швидко та легко вивчити мову.

LearnEnglishKids – на сайті ви знайдете різноманітні, дуже корисні ресурси для дітей: відео, пісні, онлайн ігри, інтерактивні вправи та ідеї до творчих завдань. Всі матеріали поділені на розділи, навігація дуже зручна. Ви також можете користуватись ресурсами цього сайту встановивши додаток LearnEnglish Kids: Playtime на свій мобільний телефон.

Віртуальна школа – корисний YouTube канал для вивчення англійської мови дітям. На каналі розміщено цікаві відеоуроки, де залучено шкільну програму початкових класів.  Навчайте дітей легко та ефективно.

Duolingo.com – чудовий сервіс для тих, хто починає вивчати англійську з нуля. Навчання складається з цікавих інтерактивних вправ з елементами гри. Розробники не відстають, а тому додаток Duolingo є дуже популярним серед початківців.

Enpodcast.com – український сайт, наповнений авторськими короткими відео на цікаві теми, озвученими носіями мови. Також тут можна ознайомитись з лексикою бізнес-тематики та побачити різницю між британською та американською англійською, і що найважливіше  – тут розміщені відео для дітей. Також є додаток Enpodcast, який допоможе вивчати англійську “на ходу”.

CBeebies – ресурс Британської телерадіокомпанії ВВС пропонує дітям розважальні мультики та фільми. Крім того тут ви знайдете захоплюючі ігри у вигляді пазлів, малювання, розмальовок, пісень, казок і, як бонус, статті для батьків.

Джерело: MagneticOne.org Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео