Тамара Коблик

Намагався навіть у найтемнішому дні спіймати промінчик сонця: на Тернопільщині зустрінуть тіло Героя

У Сергія Мальованого залишились матір та батько, кохана дружина, двоє дітей, сестра

Тіло загиблого Героя Мальованого Сергія зустрічатимуть у неділю, 16 жовтня, о 12 год у Соборі верховних апостолів Петра і Павла, у м. Чортків. Про це повідомили у пресслужбі Чортківської міської ради.

Чин похорону відбудеться у понеділок, 17 жовтня, об 11 год у рідному для Сергія селі Звиняч.

У понеділок о 10 год від Церкви святого рівноапостольного князя Володимира Великого, що у Чорткові, виїжджатиме безкоштовний автобус до с. Звиняч.

Просимо прийти та віддати шану Герою, - йдеться у повідомленні.

Йому було всього 34 роки. Вік, коли, здавалось би, у житті все лише починається – дружина, діти, робота, друзі. Але проклята розв’язана росією війна все докорінно змінила. Йому довелось залишити рідний дім та взяти до рук зброю… Він мужньо та безстрашно пішов на війну, а повернувся з неї Героєм… 

Працював у Чортківському районному відділі поліції, згодом – на великому підприємстві СЕ Борднетце-Україна. Коли розпочалась повномасштабна війна, не чекав повістки, бо розумів – він Україні потрібний вже. Тому 7 березня став частинкою Чортківської тероборони. Разом із побратимами готувався, вивчав військове мистецтво, а потім без страху йшов у бій…  На жаль, ворожий артилерійський снаряд виявився влучним, потрапивши у бліндаж Сергія – водія стрілецької роти… 13 жовтня перестало битись серце Героя.

Кожен, хто бодай раз у житті перетинатися із Сергієм, точно назавжди запам’ятав його головну рису, яка не могла не підкупити – доброту. Він ніколи не відмовляв у проханні про допомогу, не провокував сварок, завжди посміхався і намагався навіть у найтемнішому дні спіймати промінчик сонця.

У Мальованого Сергія залишились матір та батько, кохана дружина, двоє дітей, сестра…

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Сергія Мальованого з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, сьогодні Монастириська громада зустрічатиме тіло Героя.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео