Напружений футбольний турнір на Тернопільщині таки завершився

футбол-мяч

Цієї неділі завершився напружений та до останнього непередбачуваний Чемпіонат Борщівського району з футболу. 

Впевнено долаючи своїх суперників та демонструючи шалену волю до перемоги команда з села Мушкатівка заслужено виборола чемпіонство.

Кому дістануться омріяні медалі вирішувалось у захоплюючих та напрочуд хвилюючих поєдинка, в яких зустрічались найсильніші команди Борщівської та Мельнице-Подільської групи, пишуть на сайті zvistka.net.ua.

В поєдинку команд ФК «Мельниця-Подільська» та ФК «Шупарка» перемогу здобули перші, перегравши суперників з рахунком 3:2 та посівши відповідно 3 сходинку Чемпіонату.

Найбільша інтрига спостерігалась у чемпіонському матчі між командами ФК «Колос» (Більче-Золоте)' - ФК «Галиччина» (Мушкатівка). Непримиренні суперники, які упродовж усіх цих місяців демонстрували першокласну гру та у яких до останнього моменту була однакова кількість очок, повинні були вирішити усе у очному протистоянні. Цього дня футбольна фортуна була на стороні команди з села Мушкатівка. Здобувши перемогу з рахунком 4:1, команда ФК «Галиччина» стала чемпіоном, а їхнім суперникам з Більче-Золотого дісталось «срібло».

Вибір читачів за тиждень

Відео