Євгенія Цебрій

«Наші серця розбиті»: у боях за Україну загинули троє побратимів з роти «Тернопіль»

Від рук окупантів обірвались життя Сергія Рудого, Тараса Гогуся та Михайла Гудзя. Вічна пам'ять Героям!

Сумна звістка сколихнула Тернопільщину – 27 квітня на фронті загинули троє бійців підрозділу добровольчого загону роти «Тернопіль» Сергій Рудий, Тарас Гогусь та Михайло Гудзь. Їхні життя обірвались від рук російських окупантів під час запеклих боїв на Луганщині. Про це повідомляє пресслужба Тернопільської міськради. Увечері 27 квітня про загибель Героїв написав на своїй сторінці у фейсбуці Начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол. 

Наші серця розбиті, наш розум холодний, наша відвага незламна, бо відступати нам нікуди, а наша помста буде відчайдушна до останньої краплі крові. Слова командира роти «Тернопіль» закарбувались назавжди: «навіщо ми, якщо не буде України». Сьогодні підрозділ добровольчого загону роти «Тернопіль» та весь гарнізон поліціі Тернопільщини втратив на фронті трьох своїх побратимів. Герої не вмирають, наші друзі Рудий Сергій, Гогусь Тарас та Гудзь Михайло завжди будуть жити в наших серцях. Вони стояли за нашу свободу, герої вибрали життя вільної людини, відмовились від кайданів рабів. Вічна пам’ять та Слава Героям. Слава Україні, - йдеться у повідомленні очільника поліції області. 

Бо у житті були воїнами і зустріли геройську смерть на полі бою, пишуть про колег у відділі комунікації поліції в Тернопільській області. 

43-річний старший лейтенант поліції Михайло Гудзь, інспектор - снайпер взводу №2 РПСПОП «Тернопіль» Головного управління Нацполіції в Тернопільській області (ГУНП). У Михайла залишилося дружина та двоє синів.

51-річний старший сержант поліції Тарас Гогусь, поліцейський взводу №1 РПСПОП « Тернопіль», ГУНП в Тернопільській області. У Тараса залишилася дружина та син.

44-річний капітан поліції Сергій Рудий, інспектор-черговий чергової частини РПСПОП «Тернопіль», ГУНП в Тернопільській області. Сиротою залишилася донька.

Колектив тернопільської поліції висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих. Ми завжди будемо  пам’ятати ваш подвиг. За ваші відібрані життя буде відплата від побратимів. Спочивайте з миром, а ми продовжимо нашу боротьбу. Україна буде! Пам'ять про вас житиме! Слава Героям! Слава Україні!

Колектив Терену щиро співчуває рідним, близьким та побратимам загиблих тернопольських бійців з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Героям.

Фото відділу комунікації поліції в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео