Ростислав Фук

Назавжди 21: на Тернопільщині попрощалися з Героєм Тарасом Романюком

Коли почалося повномасштабне вторгнення, Тарас, довго не думаючи, вирішив захищати свою Батьківщину. Світла пам'ять Герою

Жителі села Іванівка Підгаєцької громади попрощалися зі своїм земляком, воїном бригади «Азов», 21-річним Тарасом Романюком. Про це повідомили на сторінці громади в фейсбуці.

У нього були великі плани і цілі на майбутнє - одна із них, що можна зробити, щоб Україна була сильною та могутньою державою на європейському рівні. Осмислюючи своє життя, вирішив стати істориком, саме у стінах Львівського університету імені І. Франка, на його думку, він зможе глибше вивчити і досліджувати історію свого народу. І саме там, зможе знайти відповідь на своє одвічне запитання: чим можу бути корисним своїй країні? – йдеться в повідомленні.

Коли почалося повномасштабне вторгнення, Тарас, довго не думаючи, вирішив захищати свою Батьківщину.

Нагадаємо, Герой загинув 20 серпня внаслідок важкого поранення.

В особливій домовині, з випаленим знаком бригади «АЗОВ», Тарас прибув у рідне село в супроводі воїнів Національної гвардії України та побратимів-азовців. Тіло загиблого провели на вічне місце спочинку в його рідному селі.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Тараса Романюка з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: На Тернопільщині в останню путь провели 42-річного Героя

Фото Підволочиської селищної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео