Ростислав Фук

Не дожив два дні до 45-річчя: на Тернопільщині попрощалися з Героєм (фото)

Світла пам'ять

Жителі Микулинецької громади попрощалися з 44 річним захисником Богданом Нагуликом 1 листопада. Про це повідомили на сторінці громади в фейсбуці.

Герой загинув 21 жовтня в районі населеного пункту Білогорівка, Сєверодонецького району, Луганської області, виконуючи бойове завдання під час штурмових дій та мінометного обстрілу, не доживши два дні до 45-річчя.

Похорон відбувся у селищі Дружба. Провести в останню путь прийшли односельці загиблого, жителі громади, представники влади, духовенство, військовослужбовці.

Під супровід оркестру жалобна процесія пройшла вздовж селища до місцевої церкви, де відбулася прощальна літургія за воїном, а опісля - до місцевого кладовища, де востаннє віддали військові почесті. Рідним загиблого вручили прапор та Грамоту пошани і скорботи.

У пам’яті близьких Богдан назавжди залишиться відважним патріотом, вірний присязі, який з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього захищав Батьківщину, – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Богдана Нагулика з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 1 листопада Лановецька громада провела в останню путь загиблого старшого солдата Героя Андрія Яремчука з позивним «Янкі».

Фото Микулинецької громади

Вибір читачів за тиждень

Відео