Євгенія Цебрій

«Не робіть ажіотажу»: влада розповіла про ситуацію з пальним на Тернопільщині

Ситуація із вибухами на нафтобазах у сусідніх областях точно не вплинула на кількість пального на Тернопільщині, запевняє голова облдержадміністрації.

Не панікувати через ситуацію з пальним просить влада жителів області. Тернопільщина повністю забезпечена пальним. До того ж  ціни знизились. Про це повідомив під час брифінгу Тернопільської військової адміністрації 28 березня голова тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш. 

За його словами, уряд прийняв постанову, яка регламентує, що ціна на так зване «преміальне пальне» не може більш ніж на 5% перевищувати ціни звичайного пального. На АЗС можна розрахуватись готівкою, безготівково, а також талонами. Окрім цього, обмеження на 20 літрів пального в одні руки уже зняли.

Хочу, щоб не було паніки з пальним. Ситуація із вибухами на нафтобазах у сусідніх областях точно не вплинула на кількість пального в Тернопільській області. Тому не треба робити ажіотажу, не треба утворювати черги на заправках. Я не бачу проблеми, - каже Володимир Труш. 

Нагадаємо, 26 березня російські повітряні сили здійснили 5 ракетних ударів у межах Львова. 27 березня вибухи пролунали у Луцьку. У обох містах атакували нафтобази.


Фото з відкритих джерел. 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео