Олена Чепіль

«Не вистачає його позитиву і мудрих порад»: у Тернополі поховали Героя Сергія Заблоцького (фото)

У захисника залишився 2-річний син, дружина, батьки. Вічна пам’ять Герою

Захищаючи Україну на Донеччині, 37-річний Сергій Заблоцький отримав важкі поранення, від яких 25 січня помер у Дніпропетровській лікарні. Поховали захисника 1 лютого у Тернополі. Провести Героя в останню путь прийшли його рідні, близькі, знайомі, колеги, побратими та небайдужі тернополяни. 

Сергій був завжди готовий до будь-яких викликів, які б не траплялися у його житті, розповідає його батько Тарас Кравчук. 

Він був дуже хорошим хлопцем. Якщо у нас виникали якісь непорозуміння, то ми завжди знаходили компроміси. Дуже шкода, що він загинув і прийняти цей факт надзвичайно важко. Я пишаюся своїм сином-Героєм, - каже зі сльозами на очах батько. 

Сергій Заблоцький мріяв здобути перемогу та подолати ворогів, тому, коли отримав повістку, не вагаючись, пішов боронити Україну. Подруга та колега Героя розповідає: він був душею компанії, завжди знаходив слова розради та підтримки. 

Сергій був дуже хорошим другом. Я від нього почула стільки життєвих порад та настанов. Це людина з великим життєвим досвідом. Навіть перебуваючи на фронті він нас вітав з кожним святом, надсилав фотографії та підтримував зв’язок. Зараз дуже не вистачає його позитиву та мудрих порад. Сергій буде зі мною завжди,-  каже Олеся Попович. 

У захисника залишились дружина, 2-річний син, матір та батько. Поховали Сергія Заблоцького на Микулинецькому кладовищі у Тернополі. 

Вічна пам’ять і шана Герою!

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео