Тамара Коблик

На Тернопільщині просять зустріти «живим коридором» тіло Героя

Володимир Болотянський народився 1989 року в смт Гусятин. Він добровольцем пішов захищати Батьківщину від окупантів, до останнього був вірний військовій присязі. Вічна пам'ять

У Гусятинську громаду знову прийшла сумна і трагічна звістка. 24 січня 2023 року під час артилерійського обстрілу поблизу села Щербаки Запорізької області загинув  військовослужбовець Володимир Болотянський. Про це повідомили на сторінці Гусятинської селищної територіальної громади у фейсбуці.

Володимир став Героєм, який віддав своє життя за волю і незалежність України. Він є прикладом того, як потрібно любити свою державу, - йдеться у повідомленні. - Немає таких слів, які б зараз могли заспокоїти згорьовану родину військовослужбовця. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного сина України. Важко усвідомлювати, що знову втрачаємо найкращих.

Володимир народився 1989 року в смт Гусятин. Він добровольцем пішов захищати Батьківщину від окупантів, до останнього був вірний військовій присязі.

Зустріч похоронного кортежу з тілом воїна відбудеться сьогодні, 1 лютого 2023 року, близько 11 години.

Кортеж прямуватиме зі сторони міста Копичинці та проїжджатиме вулицями Б.Лепкого (біля поліклініки поворот направо), Коновальця.

Просимо всіх мешканців смт Гусятин віддати останню шану Герою та зустріти його «живим коридором», - пишуть у селищній раді.

В зв'язку з трагічною загибеллю Володимира Болотянського 1-2 лютого у Гусятинській громаді оголошено днями жалоби.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Володимира Болотянського з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 31 січня Бучацька громада прощалась із 36-річним захисником Олександром Гуртовенком. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео