Тамара Коблик

Із авто тернополянина вкрали 140 тисяч гривень

Не залишайте готівку у автомобілі, наголошують у поліції

крадіжка автомобіль.2 (Copy)

Правоохоронці Тернополя задокументували факт крадіжки з іномарки. Наразі поліцейські проводять розшукові заходи аби встановили осіб причетних до протиправного. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Заявник повідомив, що виявив що з салону іномарки зникла сумка з чималою готівкою. Безпечність чоловіка обійшлася йому в 140 000 гривень, які невідомі особи привласнили. Потерпілий не виявив жодних зовнішніх пошкоджень авто, тож не одразу помітив відсутність коштів.

Відомість про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці наголошують жителям Тернопілля бути обачними та пам’ятати, що найкраще вберегти своє майно - це забрали його з салону транспортного засобу.

Зловмисники оглядають салони іномарок, щодо наявності цінностей, які можна швидко реалізувати в ломбарди.

Ви можете не зауважити той факт, що за вами спостерігають невідомі та чекатимуть слушної нагоди, аби скористатися вашою безпечністю.

Незачинений транспортний засіб – це ідеальна здобич для крадіїв. Професіоналів не зупинить і сигналізація. Допоки ви повернетесь до машини, то виявити або пошкоджене скло або замок.

Паркуйте транспортні засоби у спеціально відведених місцях, де встановленні камери відеоспостереження. Це якщо не захистить від автозлодії, то допоможе поліцейським вийти на їх слід. Якщо ж ви потерпіли від рук зловмисників не зволікайте, а одразу телефонуйте на лінію «102».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео