Тамара Коблик

Неосвітлена дорога, темний одяг: житель Тернопільщини загинув під колесами

Ще двоє літніх пішоходів отримали травми після ДТП, бо переходили дорогу в невстановленому місці

швидка

Три автопригоди за один день зареєстрували поліцейські 9 січня. У всіх жертвами стали пішоходи-порушники. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

У селі Криве Скалатської територіальної громади під колеса автомобіля Volkswagen Touran потрапив житель Скалата, 1945 року народження. Чоловік близько 6:55 переходив дорогу за межами пішохідного переходу. Неосвітлена дорога, темний одяг та порушення правил дорожнього руху завершилися летально для пенсіонера. Від отриманих травм він загинув на місці ДТП.

Ще одну аварію з пішоходом зареєстрували працівники поліції у Кременці. 86-річний чоловік потрапив під колеса Volkswagen Passat, коли намагався перейти дорогу у забороненому місці. Потерпілого з переломами та іншими тілесними ушкодженнями госпіталізували у травматологічне відділення.

О 17:30 у Тернополі водій Hyundai Sonat на вулиці Микулинецькій збив перехожого. Черговою жертвою аварії знову став пенсіонер - тернополянин, 1953 року народження.

Чоловік вирішив перейти дорогу за межами пішохідного переходу. Порушення правил дорожнього руху стали причиною переломів та тілесних ушкоджень.

У всіх учасників автопригод взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Дані факти внесені в ЄРДР згідно з частиною 1 та 2 статті 286 ККУ. Триває слідство.

Вибір читачів за тиждень

Відео