Ростислав Фук

Нові заступники начальника Тернопільської ОВА розпочали виконання своїх обов'язків

Їх офіційно представив начальник Тернопільської ОВА

Виконання своїх обов'язків розпочали 17 вересня нові заступники начальника Тернопільської обласної військової адміністрації — Степан Куйбіда та Павло Журба. Про це повідомили у пресслужбі ОВА.

Їх офіційно представив керівникам структурних підрозділів та районних військових адміністрацій начальник Тернопільської ОВА В’ячеслав Негода.

Степан Куйбіда, який став першим заступником, відповідатиме за низку напрямів роботи ОВА, зокрема: соціально-економічний та фінансовий блоки, будівництво, агропромисловий комплекс, внутрішні інвестиції, а також впроваджуватиме стратегію економічного розвитку Тернопільщини.

Заступник начальника ОВА Павло Журба куруватиме сферу євроінтеграції та цифровізації, вивчатиме позитивні європейські практики в розвитку регіонів та реалізовуватиме їх в громадах.

До слова, Степан Куйбіда очолив департамент економічної політики Львівської ОВА з жовтня 2020 року. До цього він був тимчасовим виконувачем обов'язків директора цього департаменту та працював начальником відділу промислової політики управління промисловості і підприємництва.

Нагадаємо, В'ячеслав Негода обіймає свою посаду віднедавна. Нового очільника ОВА 16 серпня погодив Кабмін.

Фото Тернопільської ОВА

Вибір читачів за тиждень

Відео