Новорічна підбірка ялинок Тернопільщини (фото)

порівняння

Традиційно у День святого Миколая, майже в усіх містах та селах Тернопільщини відбулося урочисте відкриття новорічних красунь.

«Терен» писав про урочисте відкриття міської ялинки у Кременці.

Кременець.
Кременець.

«Терен»  писав про традиційне запалення вогнів новорічно-різдвяної ялинки, яке відбулося на День святого Миколая у селі Настасів.

Настасів
Настасів

Офіційне відкриття головної красуні міста відбулось і у Бережанах.

19 грудня 2018 року в місті Бережани на центральній площі відбулось урочисте відкриття новорічної ялинки. На святковий захід зібралися діти та дорослі аби разом взяти участь у святі, - пише у соцмережі Бережанська міська рада.

бережани
бережани

У Чорткові також пройшло офіційне відкриття міської ялинки.

чортків.
чортків.

У найдивовижнійший день року – День святого Миколая, жителі міста зібрались на площі Героїв Євромайдану, аби розпочати цикл новорічних та різдвяних святкувань та разом із Святим Миколаєм відкрити головну ялинку Чорткова, - пише у соцмережі Чортківська міська рада. 

Відкриття відбулось і у Збаражі.

збараж
збараж

Друзі! Святковий настрій завітав сьогодні в Збараж! Казкова ілюмінація Різдвяної ялинки, хороводи, пісні, танці, багато дітвори розпочали цикл Різдвяно-новорічних свят! - пишуть у спільноті «Політичний Збараж».

Офіційне відкриття зеленої красуні відбулося і у Зборові.

ялинка 1
ялинка 1

«Терен»  писав, що 21 грудня у Зборові запалили новорічну красуню. Урочистості пройшли із піснями та віршами.

Міську ялинку відкрили і у Шумську.

шумськ
шумськ

- 19 грудня в День Святого Миколая Чудотворця  на площі Героїв Майдану  урочисто відкрили головну ялинку міста  Шумськ. На ці святкові урочистості зібралася малеча зі всієї громади, яка з радістю та веселим настроєм сприймала всі святкові дійства, що відбувались з цієї нагоди, -  пишуть на сайті Шумської міськради.

Відкриття міської ялинки відбулось і у Борщеві.

борщів
борщів

- У місті Борщеві, що на Тернопільщині, урочисто запалили вогні новорічної ялинки. Цього року головна ялинка міста стала справжньою красунею. Жителі відмічають, що такої красивої ялинки у місті ще не було, -  пишуть на сайті «7days-ua».

Тернополяни вже поширюють фото, порівнюючи ялинки Тернопільщини, які зустрінуть 2019 рік.

порівняння
порівняння

Фото з відкритих джерел та «Терену»

Вибір читачів за тиждень

Відео