Обділені долею діти з Тернопільського району літо зустрінуть з подарунками

Напередодні Всесвітнього Дня захисту дітей  новопризначений голова Тернопільської РДА Олександр Похилий, заступник голови ТДРА з гуманітарних питань  Уляна Люлька разом із керівником ГО «Світлодар»  Борисом Семеняком, головним спеціалістом сектору молоді та спорту ТДРА Світланою Яхван завітали з подарунками до чотирьох сімей Тернопільського району, які опинились в складних життєвих обставинах і потребують уваги.

До благодійної акції долучились також організація районного Товариства Червоного Хреста та сільський голова Великих Гаїв Олег Кохман.

Серед родин - багатодітна сім’я Гуцуляків із Підгороднього, в якій восьмеро осиротілих нещодавно дітей, котрих виховує одна мама; сім’я переселенців Ландік із Луганської області (Петриків), сім’я Рій (Великі Гаї, тут п’ятирічний хлопчик залишився без мами, виховує бабуся); багатодітна сім’я переселенців із АР Крим Куртмулаєві (троє неповнолітніх дітей живуть з матір’ю).

Треба було бачити, як раділи несподіваним подарункам дітлахи. Хочеться вірити, що у недалекому майбутньому в нашій країні ситуація зміниться на краще, і в усіх без винятку дітей буде справжнє і нічим не обділене щасливе дитинство.

Валентина СЕМЕНЯК.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео