Ростислав Фук

Одне авто врізалося у відбійник, інше – у дерево: на вихідних у ДТП на Тернопільщині постраждали восьмеро людей (фото, відео)

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

Восьмеро людей травмувалися внаслідок чотирьох аварій на дорогах області 28 та 29 травня. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області

28 травня близько 9:30 не впорався з керуванням, з'їхав із дороги та врізався в металевий відбійник водій автомобіля Audi 80. Через удар, окрім самого водія, травмувався пасажир.

Також під колеса автомобіля Volkswagen Jetta у Тернополі на бульварі Данила Галицького потрапив пішохід. На місце пригоди виїжджали оперативники. За попередньою інформацією, 80-річний тернополянин переходив дорогу за межами пішохідного переходу. Чоловіка з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні. 

Водія Toyota Land Cruiser та трьох пасажирів госпіталізували в неділю, 29 травня у Заліщиках. Житель Полтавської області не впорався з керуванням та врізався в дерево.

Надаємо, 28 травня в аварії на Тернопільщині травмувався 19-річний мотоцикліст

Причини всіх аварій встановлює слідство. У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Усі факти внесені в ЄРДР відповідно до статті 286 Кримінального кодексу України. 

 

Фото, відео: Національна поліція Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео