Оксана Бучко

Олена Дейнека: “У Тернополі є можливості для розвитку бізнесу, які ігнорують”

Ternopil Networking Event - комунікаційна зустріч, яку проведи для бізнесменів Тернополя  30 серпня, керівник консалтингової компанії Олена Дейнека називає можливістю для кожного бізнесмена розширити контактну базу та побачити потенціал своїх ідей.

Подія відбулась у рамках Тернопільського тижня підприємництва.

unnamed (3)
unnamed (3)

- Якщо бізнесмен перевантажений роботою настільки, що не має часу на подібні події, він – поганий  бізнесмен. Це означає, що пріоритети не розставлені правильно, а перспектив бізнесу людина не бачить взагалі. Я відвідую усі подібні події в місті. Бо таким чином тримаю руку на пульсі і розумію потреби сьогодення. На цьому заході я в першу чергу утвердилась у своїх нових ідеях.

Програму нетворкінгу побудували так, щоб керівники та власники змогли всього за три години познайомитися зі сотнею потенційних партнерів та клієнтів.

unnamed (4)
unnamed (4)

- Формат події – динамічний із загальним знайомством і обміном інформацією для потенційної співпраці, - каже представник Клубу ділових людей, які є організаторами заходу, Оксана Кулеба. – Другий етап – спілкування в групах. Серед учасників – керівники малого і середнього бізнесу.

Власниця салону виробництва дверей та сході Оксана Петришин каже, що знайшла на заході хороших маркетологів та будівельників для співпраці.

unnamed (2)
unnamed (2)

- На такі події приходиш не продати, а знайти контакти, - додає Оксана Петришин. – Це гроші, які не прийдуть за 5 хвилин, але принесуть майбутнє твоєму бізнесу. Наразі я шукаю людей, які б допомогли розвивати власну справу та навчити мене того, що я не знаю.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео