Олена Підгрушна втратила «срібло» в естафеті Кубка світу

47_main

Третій день п'ятого етапу Кубка світу стартував жіночою естафетою. Україну представив зірковий олімпійський склад: Віта Семеренко, Юлія Джима, Валя Семеренко та Олена Підгрушна.

На трасу Віта Семеренко вийшла під сьомим номером. На колі ходом українка трималася в щільному пелетоні. «Лежку» біатлоністка закрила чисто, вийшовши третьою +4,0 с. «Стійку» Віта відпрацювала з шести патронів.

Естафетну паличку Юлія Джима отримала десятою +33,2 с. Ходом біатлоністка на колі відіграла 3 секунди. Перший вогневий рубіж українка закрила на відмінно, другий - знову чисто.

На свій етап Валя Семеренко пішла третьою +10,1 с. «Лежку» українка відпрацювала з семи патронів, вийшовши другою + 12,4 с. Останню для себе стрільбу Валя пройшла з шести.

На трасу Олена Підгрушна вийшла четвертою +8,8 с. На першому колі ходом спортсменка програла майже 15 секунд. «Лежку» тернополянка закрила чисто, вийшовши четвертою +20,4 с. Останній вогневий рубіж відпрацювала з восьми пострілів.

Фінішувала капітан жіночої збірної лише шостою +54,3 с.

Нагадаю, у спринті в середу Олена Підгрушна пішла аж на три кола штрафу, як результат - 40-а позиція. Настя Меркушина припиняє участь на етапах Кубка світу та Кубках IBU.

Завтра о 15:15 стартує чоловіча естафета.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео