Оновлений пішохідний перехід у Тернополі (фотофакт)

«З дрібних депутатських буднів (тих, котрі результативні)»,- зазначив на своїй стоніці, у соціальній мережі facebook, Іван Сороколіт.

У Тернополі на проспекті Злуки і вулиці Галицькій була одна важлива та невирішена проблема. Полягала вона в тому, що там не було обладнаного пішоходного переходу.

"Нажаль, раніше мені не вдавалось її вирішити. Цьогоріч до вирішення проблеми підключився ще й секретар міськради і куратор сусіднього 35-го округу Viktor Shumada зі своїм помічником Володимир Байгер. І виїзна комісія влаштовувалась і «провідини» чиновників", - пише депутат.

Та, завдяки спільним зусиллям проблему вдалося вирішити.

" Облаштовано тверде покриття, нанесена розмітка пішохідного переходу з додатковими зображеннями для автомобілістів та парапети безпеки з обох сторін дороги", - зазначив Іван Сороколіт.

Текст останнього (травневого) звернення пана Івана : «До мене, депутата міської ради, неодноразово звертаються мешканці проспекту Злуки (будинки №2, 4, 4а, 8, 15, 17, 19, 21, 23, 25) та вулиці Галицької (особливо будинків №33, 35, 37, 39) щодо незадовільного стану пішохідного переходу поблизу зупинки громадського транспорту. Щоб скористатись пішохідним переходом, людям доводиться йти через зелену зону, котра під час дощу перетворюється на болото. Прошу провести реконструкцію вище згаданої ділянки проспекту Злуки з метою створення для мешканців можливості комфортного користування пішохідним переходом. Прошу надати мені письмову відповідь у 20-денний термін, а також на електронну адресу sorokolit@gmail.com.»

Вибір читачів за тиждень

Відео