Тамара Коблик

П'яні водії наробили біди на дорогах Тернопільщини (фото)

В крові одного з водіїв, що спричинили ДТП, газоаналізатор виявив аж 3,08 проміле алкоголю

Чотири дорожньо-транспортних пригоди зареєстрували впродовж 2-4 червня на дорогах Тернополя та області працівники поліції. У двох автопригодах винні водії, які сіли за кермо у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

2 червня о 15:20 водій автомобіля ВАЗ-2107 не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та врізався у нерухому перешкоду. Аварія трапилася при в'їзді у село Великі Гаї. У результаті удару водій отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували до медзакладу. За попередньою інформацією, чоловік сів за кермо у стані алкогольного сп'яніння. В його крові газоаналізатор виявив 3,08 проміле алкоголю.

3 червня затримали відповідно до статті 208 КПК і водія автомобіля Fiat Scudo. Чоловік, керуючи автомобілем у нетверезому стані, у селі Острівець, Теребовлянської територіальної громади, виїхав на смугу зустрічного руху і збив пішохода. 61-річного потерпілого з переломами госпіталізували до лікарні. У крові водія було 1,1 проміле алкоголю.

Нагадаємо, 2 червня в Бучачі водій автомобіля ЗАЗ–TF699P, проїжджаючи повз нерегульований пішохідний перехід, збив дитину та втік з місця автопригоди.

Довідка:

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео