П’яний дебош вчинили «пацієнти» в університетській лікарні Тернополя (фото)

80187872_105629800940886_2956301512541732864_o

Неабияк налякали лікарів та увесь медперсонал університетської лікарні п’яні «пацієнти» у ніч з 13 на 14 грудня. Мабуть, добряче відзначивши свято Андрія, потрапили до лікувального закладу. Один з чоловіків, що приїхали з пацієнтом, розтрощив двері у приймальному відділення, облаяв медиків та ще й почав розпускати руки.

- До нашої лікарні у приймальне відділення привезли чоловіка у стані алкогольного сп’яніння. З ним приїхала «група підтримки». В якийсь момент один з чоловіків почав буянити, влаштував сварку й розтрощив пластикові двері у приймальному відділенні та оглядовій. Усе це підкріплено фото та відеодоказами, – повідомляють у Тернопільській університетській лікарні.

[gallery order=«DESC» size=«full» columns=«1» ids=«264004,264002»]

На місце інциденту викликали поліцію, яка зафіксувала факти правопорушення. Проте, хуліганам за такі дії загрожує лише штраф.

- Напевно, рідко хто задумується, за яких умов доводиться працювати лікарям. Як їм чергувати у нічні зміни? Як постійно бути у зоні підвищеного ризику? Як стикатися з не завжди адекватною оцінкою та сприйняттям людей? А є багато випадків, які часто не розповідають громадськості, коли лікар чи інший медичний працівник залишаються незахищеними й не можуть подбати про власну безпеку, – наголошують у лікарні.

Фото Тернопільської університетської лікарні

Вибір читачів за тиждень

Відео