Анастасія Кисіль

П’ять літніх речей, які не варто ховати під час холодів (фото) 

Навіть базові топи і легкі спідниці стануть чудовим доповненням осіннього образу

Є літні речі, які з приходом холодів не варто ховати у шафи до наступного сезону. Їх можна використовувати в осінніх образах, розповідає стилістка Дар’я Григора.

За її словами, є як мінімум п’ять елементів літніх луків, які стануть у пригоді й у прохолоднішу погоду. Наприклад, включити в осінні образи варто базові топи в рубчик. Вони стануть чудовим нижнім шаром для осінніх образів, які можна утеплити сорочкою і навіть кардиганом зверху.

Топи в рубрик стануть чудовим нижнім шаром

Базові футболки - один варіант нижнього шару. Як зазначає стилістика, для підвищення градуса стилю та створення необхідної багатошаровості достатньо лише подолу або комірця футболки, що виглядає назовні.

Базові футболки створюють необхідну багатошаровість образу

Сорочка – елемент гардеробу на всі сезони, особливо якщо вона базова, і чудово впишеться у будь-який образ. Як рекомендує Дар‘я Григора, вона гарно стане верхнім чи середнім шаром, розбавить чи утеплить образ.

Сорочка розбавить чи утеплить ваш образ

Жакет - ще одна необхідна восени річ. Так, це не тільки верхній шар у теплу погоду, але й може бути використаний у більш утеплених образах як відмінний елемент багатошарового луку.

Жакет відмінний елемент осіннього луку

Спідниці з легких літніх матеріалів теж не варто класти на далеку полицю. Вони підійдуть для образів на ранню осінь. Якщо говорити про трикотажні та джинсові моделі, то вони чудово гармонують з осінніми тренчами, куртками і пальто.

Спідниці з легких матеріалів підійдуть для образів на ранню осінь

Читайте також: Шкарпетки з підігрівом та електроковдри: 10 ґаджетів, які зігріють у холод

Фото Дар’ї Григори

Вибір читачів за тиждень

Відео