Анастасія Кисіль

Тернопільський магазин дарує одяг дітям-переселенцям

Магазин представив понад 90 одиниць дитячого одягу, з яких кожен може обрати те, що потрібно.

Магазин дитячого одягу підтримує дітей, які були змушені покинути свої домівки через війну і зараз проживають у Тернополі. Так, у «Діточки» просто дарують речі для тих, хто потребує.

Розуміємо, що багато сімей зараз опинились у скрутному становищі, тому хочемо допомогти. Намагаємось бути корисними в міру своїх можливостей, – розповідають у магазині.

На сторінці магазину у фейсбуці є фото одягу, на яких вказаний розмір. Для того, щоб отримати подарунок, треба обрати необхідну річ і написати магазину в приватні повідомлення. У коментарях під фото вказують, що вже подарували.

Кожен, хто потребує річ, може написати нам. Ми її підготуємо, вкажемо час та місце, де її можна забрати, – кажуть у крамниці. 

Також допомагають речами у благодійному магазині «Благодать» та у соціальному гардеробі «Одежина», який до війни був пунктом видачі гуманітарної допомоги вразливим сім’ям. Благодійну ініціативу заснувала активістка Яна Шкуратова, яка, як ніхто, розуміє біду переселенців, адже сама 8 років тому переїхала до Тернополя з Луганська 

Фото магазину «Діточки»

Вибір читачів за тиждень

Відео