Анастасія Кисіль

П’ятиразове харчування та екскурсії: на Тернопільщині розпочинають роботу літні табори

Вартість оздоровлення - 450 гривень за день. За кошти обласного бюджету планують оздоровити майже 800 дітей 

На Тернопільщині розпочинають роботу літні табори. Найперше тут відпочиватимуть діти учасників війни. Про це розповів на брифінгу 5 липня голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш. 

Перед відкриттям таборів ми перевірили бомбосховища та дотримання санітарних норм. Це робили спільно з працівниками Державної служби з надзвичайних ситуацій, працівниками Нацполіції та радою оборони області, - зазначив він.

Управління молоді та спорту Тернопільської обласної військової адміністрації уклало договори з трьома закладами. За гроші обласного бюджету планують оздоровити майже 800 дітей. 

Вартість оздоровлення – 450 гривень за день. Сюди  входить п'ятиразове харчування, екскурсії, трансфер дітей з Тернополя до табору і з табору до міста. Оздоровлення однієї дитини триватиме 21 день, - йдеться в повідомленні Тернопільської обласної військової адміністрації. 

Також у Тернополі запрацював літній англомовний табір для дітей військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб. 

У першій зміні - 20 дітей. Впродовж дня з допомогою інтерактивних ігор та квестів учасники табору поглиблюють знання з англійської мови. Велику увагу викладачі приділяють патріотичному вихованню дітей. Адже майбутнє країни належить нашій молоді, - написав на фейсбук-сторінці Володимир Труш.

Нагадаємо, днями 55 дітей поїхали на відпочинок за кордон та у табори України. 30 дітей вирушили на Кіпр, а 25 - на Закарпаття

Фото Володимира Труша

Вибір читачів за тиждень

Відео