Тамара Коблик

Партія вантажівок вирушила залізницею до Польщі (відео)

У складі поїзда 23 платформи, на які було завантажено 13 тягачів з напівпричепами. Поїзд курсує за маршрутом Скнилів - Славкув

Укрзалізниця відправила до Польщі перший контрейлерний поїзд з вантажівками, які змушені були чекати на кордоні через блокаду з боку польських перевізників. Про це 7 грудня повідомила пресслужба компанії.
 
У складі першого поїзда 23 платформи, на які завантажили 13 тягачів з напівпричепами. 
Поїзд курсує за маршрутом Скнилів (Україна) - Славкув (Польща). Митне та прикордонне оформлення вантажу проходить на залізничному прикордонному переході Ізов - Грубешів.  
 
Аналогічні рейси будуть організовані й у зворотному напрямку. Зі станції Славко фури прямують до місця призначення вже автошляхом. Водії фур доїжджають до залізничних платформ автобусом.
 
Над проєктом компанія працювала два тижні. Залишились вирішити формальні питання щодо швидкого перетину польського кордону - Укрзалізниця працює над прискоренням процесу.
 
Щоб замовити перевезення вантажівки контрейлерним поїздом з України, потрібно звернутися до філії Центру транспортного сервісу Ліски АТ Укрзалізниця, у зворотному напрямку - до UZ Cargo Poland.
 
Читайте також: Які продукти подорожчають через блокаду кордону
 

Відео Укрзалізниці

Вибір читачів за тиждень

Відео