Тамара Коблик

Патрульні виявили 3-х громадян, які мали з собою, ймовірно, заборонені речовини

Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу для вилучення, ймовірно, заборонених речовин та подальшого з'ясування обставин цих подій

Перших двох підозрілих громадян поліцейські виявили на вулиці Текстильній, зупинивши за порушення правил дорожнього руху автомобіль Volkswagen. Спілкуючись з водієм та пасажиркою, інспектори помітили, що останні помітно нервують та поводяться підозріло. Відповідно до закону, патрульні провели поверхневу перевірку та виявили у водія паперовий згорток з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, а у пасажирки — поліетиленовий пакет із невідомою порошкоподібною речовиною зеленого кольору.

Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Тернопільської області.

Іншого громадянина інспектори виявили на проспекті Злуки. Провівши поверхневу перевірку, патрульні виявили в останнього поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження, ймовірно, наркотичною.

В обох випадках інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу для вилучення, ймовірно, заборонених речовин та подальшого з'ясування обставин цих подій.

Фото Патрульної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео