Тамара Коблик

Під час будівництва Палацу спорту у Тернополі директор столичного товариства заволодів бюджетними коштами на суму майже 3 млн грн

Окрім того, завершено розслідування у кримінальному провадженні стосовно заступника директора комунального підприємства, підозрюваного в розтраті бюджетних коштів, та 5 інженерів технічного нагляду, яких підозрюють у пособництві

суд

Прокурори Тернопільської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно директора товариства, обвинуваченого  у заволодінні чужим майном, шляхом зловживання службовим становищем, на суму майже 3 млн грн. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що під час виконання робіт щодо будівництва Палацу спорту відповідно до договору між одним з тернопільських комунальних підприємств та київським товариством, його директор заволодів бюджетними коштами, внісши недостовірні відомості в акти виконаних робіт щодо їх вартості та об’ємів. Незаконні дії керівника товариства завдали збитки державному бюджету на майже 3 млн грн.

Розслідування, що здійснювали слідчі поліції, завершено.

Прокурор Тернопільської окружної прокуратури заявив цивільний позов до обвинуваченого про стягнення завданих злочином збитків.

Окрім того, завершено розслідування у кримінальному провадженні стосовно заступника директора комунального підприємства, підозрюваного в розтраті бюджетних коштів (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України) та 5 інженерів технічного нагляду, яких підозрюють у пособництві (ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео