Ростислав Фук

Під час комендантської години у Тернополі виявили нетверезого водія

Чоловік вже вдруге за рік сів за кермо п'яним та позбавлений права керувати автомобілем

Нетверезого водія автомобіля Skoda під час комендантської години виявили правоохоронці у Тернополі. Про це повідомляють на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Подія сталася 23 червня близько 1 години ночі на вулиці Лесі Українки. Патрульні зупинили авто та, під час спілкування з водієм, виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловікові запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Огляд проводили у медичному закладі, прилад зафіксував 1.30 проміле алкоголю в крові водія, що суттєво перевищує допустиму законом норму.

Окрім того, інспектори встановили, що чоловік вже не вперше протягом року сідає п’яним за кермо та позбавлений права керувати автомобілем за рішенням суду.

На водія склали протокол за частиною 2 статті 130 (Вдруге протягом року керування транспортним засобом в стані сп'яніння), винесли постанову за частиною 4 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права) та направили автомобіль на арештмайданчик, після чого його передадуть на потреби оборони.

Автомобіль направили на арештмайданчик, після чого його передадуть на потреби оборони

Нагадаємо, ще одного нетверезого водія виявили правоохоронці у Тернополі 21 червня.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео