Тамара Коблик

На Тернопільщині провели в останню дорогу Героя Олега Дробоцького (фото)

26-річний Олег Дробоцький був талановитим художником, вмів по-особливому дивитися на світ та війну, що відобразив у картинах і фото. Вічна пам'ять захиснику

Дорогою, встеленою калиною та першоцвітами, провела Лановецька громада загиблого воїна Олега Дробоцького на місце вічного спочинку. Про це повідомили у пресслужбі Лановецької міської ради.

Сотні людей 10 березня прийшли прийшли попрощатися з Героєм. 

Олег Дробоцький загинув 6 березня під час артилерійського обстрілу на Донеччині. Він був старшим стрільцем-санітаром, митцем. «Художник» - його воєнне псевдо. І навіть на війні він не припиняв малювати. 

Навідміну від вигаданого роману, війна справжня як ніколи. Фарби навіть дихають війною, - писав на своїй сторінці у фейсбуці. 

Олег Дробоцький закінчив Львівську академію мистецтв. Вмів по-особливому дивитися на світ та війну, що відобразив у картинах і фото.  Поховали Героя у його рідному селі Вербовець на Лановеччині. 

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Олега Дробоцького з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять і слава Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині на колінах зустріли тіло Героя Ігоря Геми.

Фото Лановецької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео