Ростислав Фук

Після ДТП під Тернополем водій помер у реанімації

Травмованого водія іншого авто не госпіталізовували

Один водій загинув, а інший травмувався – наслідки аварії, яка сталася 24 грудня на трасі Тернопіль-Львів-Рава-Руська, неподалік села Довжанка Підгороднянської громади. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

 За попередніми даними, водій Volkswagen Touareg, здійснюючи об'їзд вантажівки, припаркованої на узбіччі, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у інше авто.

Від отриманих травм чоловік помер в реанімаційному відділенні. Водія іншого авто не госпіталізовували.

Також 25 грудня на дорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече о 7:40 не розминулися Mercedes Sprinter та Renault Megan. У даній аварії ніхто не постраждав.

Того ж дня тілесними ушкодженнями звернувся за меддопомогою до лікарні житель села Великі Гаї Тернопільського району. Чоловік розповів, що отримав травми внаслідок ДТП, яка сталася 24 грудня в Тернополі. Він керував автомобілем Renault Trafic і на вулиці Збаразькій зіткнувся з автобусом марки Isuzu.

Причини аварій встановить слідство.

Працівники поліції звертаються до пішоходів бути обережними, а особливо у темну пору доби. Переходити дорогу лише після того, як переконалися, що авто встигає загальмувати. На одяг та сумки варто вчепити світловідбивальні елементи, – кажуть правоохоронці.

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео