Після втручання журналістів почаївським лікарям виплатили зарплату

maxresdefault

Про це розповів голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський. На покриття заборгованості зарплати почаївським медикам за березень виділили 277 тис грн..

- Все таки четверта влада має вагу. Сьогодні 277 тис грн виділено розпорядженням голови Тернопільської ОДА на зарплату почаївським медикам. Це доплата за березень персоналу, який працював з короновірусними хворими, – повідомив Володимир Стефанський.

Перед цим він розповів, що ситуація із виплатою коштів у Почаївській лікарні залишалася невирішеною навіть після звернення до заступника Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка. Чому проблема досі існує, в ефірі програми «Право на владу» поцікавилися журналісти.

– Вчора до мене зателефонували з програми «Право на владу» 1+1. Журналісти цікавилися – чи після моєї участі у передачі змінилася ситуація із зарплатами медикам лікарень району. Оскільки змін жодних, то ця тема була озвучена в студії як пряме запитання заступнику Міністра охорони здоров'я Віктору Ляшко. Він відповів, що кошти знайдено і пішли в лікарні. Або його неправильно інформують, або він свідомо дає недостовірну інформацію. Маю констатувати – перед медиками є заборгованості за березень, позиція санітарного лікаря незрозуміла. Сподіваюся на вирішення озвучених мною проблем, – написав очільник.

Очевидно, його прохання та заклики таки почули. Нагадаємо, що у Кременецькому районі найбільше офіційно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 на Тернопільщині.

Фото «1+1»

Вибір читачів за тиждень

Відео