Тамара Коблик

Плакало небо, плакали теребовлянці: у останню путь провели Героя Миколу Шульковського (фото)

У полеглого матроса залишилися мама, сестра та брат. Вічна пам'ять

Сьогодні, 24 грудня, Теребовлянська громада попрощалась зі своїм земляком з с.Підгора, матросом, навідником 137-го окремого батальйону морської піхоти Миколою Шульковським, який загинув, захищаючи Україну. Про це розповіли у пресслужбі Теребовлянської міської ради.

Плакало небо, плакали теребовлянці, адже проводжали в останню дорогу молодого 22-річного юнака, якому б ще жити і жити, народити дітей. Але, на жаль, Микола поповнив ряди небесного воїнства, - йдеться у повідомленні.

У передобідню пору небайдужі теребовлянці зібралися на перехресті біля греко-католицької церкви святого Миколая в м.Теребовля, щоб з молитвою й лампадками зустріти домовину з тілом загиблого Героя Миколи Шульковського та вшанувати його світлу пам‘ять.

Опісля відбувся чин похорону. Відспівали захисника у греко-католицькій церкві святого Миколая та похоронили на місцевому кладовищі.

Микола Шульковський народився в с.Боричівка, проживав у с.Підгора. У полеглого матроса залишилися мама, сестра та брат. Загинув Герой ще 18 березня внаслідок вибуху під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини в м.Миколаїв.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Миколи Шульковського з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, у Тернополі попрощалися з Героєм Олегом Зубиком.

Фото Теребовлянської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео