Ростислав Фук

Початкову школу у Тернополі перейменували на дитсадок

Дітей, що навчаються у початковій школі, переведуть у загальноосвітню школу №25

Pasted into Конфлікт у тернопільському дитсадку чи била вихователька дитину, встановлять під час службової перевірки

На засіданні позачергової сесії міської ради 11 липня прийняли рішення та затвердили Статут щодо перейменування Тернопільської початкової школи №4, що розташована на вул. Бригадній у мікрорайоні Кутківці, на Тернопільський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №32. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Дітей, що навчаються у початковій школі, переведуть у загальноосвітню школу №25 (яка від сьогодні називається академічний ліцей «Генезис»).

Наголосимо, що змінюється лише юридичне підпорядкування школи і діти початкових класів продовжать своє навчання у початковій школі №4 до тих пір, допоки не завершиться будівництво ЗОШ №25, – кажуть у міськраді.  

Як зазначають в управлінні освіти і науки, це рішення лише змінює юридичне підпорядкування початкової школи. Щодо будівництва ЗОШ №25, то вже готова проєктно-кошторисна документація на будівництво школи, проведено тендерні закупівлі.

Дитсадок №32, згідно зі статутом, буде розрахований на 160 місць і сім вікових груп. Наповнюваність груп дітьми становитиме:

  • для дітей віком до одного року – до 10 осіб;
  • для дітей віком від одного до трьох років – до 15 осіб;
  • для дітей віком від трьох до шести (семи) років – до 20 осіб;
  • різновікові – до 15 осіб;
  • з короткотривалим і цілодобовим перебуванням дітей – до 10 осіб;
  • в оздоровчий період – до 15 осіб;
  • в інклюзивних групах – до 15 осіб (з них не більше трьох дітей з особливими освітніми потребами).

Заклад працюватиме за п’ятиденним робочим тижнем протягом 12 годин. Вихідні дні: субота, неділя, святкові та неробочі дні впродовж календарного року.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео