Тамара Коблик

Поховали у день народження: на Тернопільщині попрощалися із загиблим Героєм (фото)

Юрій Богатерчук з перших днів повномасштабного вторгнення був мобілізований та брав участь у бойових діях на сході України. Вічна пам'ять

3 травня у Трибухівській територіальній громаді в останню дорогу провели старшого сержанта Юрія Богатерчука, якому саме в цей день мало б виповнитися 59 років. Про це повідомили у пресслужбі громади. 

Молитовне прощання, велелюдна траурна церемонія зі смутком і болем та з усіма військовими почестями відбулася у церкві «Введення в Храм Пресвятої Богородиці» села Цвітова за участю великої кількості священнослужителів Бучаччини.

Провести захисника України в останню дорогу зібрались рідні та близькі, односельці та жителі сусідніх населених пунктів, військовослужбовці, громадськість та представники влади.

На місцевому кладовищі, військові зняли з домовини державний прапор. Після виконання гімну України та залпів із автоматів, синьо-жовтий стяг передали родині померлого Героя.

Без найдорожчої людини залишились дружина, сини із сім’ями, брат та сестри.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Юрія Богатерчука з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині попрощалися з 47-річним Героєм Русланом Почигайлом.

Фото пресслужби Трибухівської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео