Тамара Коблик

Поховали у день народження: на Тернопільщині в останню путь провели Героя Андрія Ткача (фото)

У пам’яті близьких Андрій назавжди залишиться відважним патріотом, вірний присязі, який з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього захищав Батьківщину. Вічна пам'ять

Сьогодні, 24 липня, востаннє повернувся додому житель села Ладичин, Андрій Трач, щоб знайти свій вічний спочинок. Про це повідомили на сторінці Микулинецької територіальної громади у фейсбуці.

Народився Герой Андрій Ткач 24 липня 1985 року.

Спочатку домовину з тілом Героя жителі громади навколішки з молитвою й лампадками зустріли при в’їзді в село Ладичин.

Попрощатися із військовослужбовцем, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів, віддати йому шану прийшли жителі громади, односельці, представники влади, побратими.

На подвір’ї будинку, де проживав захисник із сім’єю, духівники відслужили панахиду.

Опісля відбувся чин похорону.

Поховали Героя на місцевому кладовищі у селі Ладичин.

Під супровід оркестру жалобна процесія пройшла вздовж села до місцевої церкви, де відбулася прощальна літургія за воїном, а опісля - до місцевого кладовища, де востаннє нашому земляку віддали військові почесті. Рідним загиблого вручили прапор та Грамоту пошани і скорботи.

У пам’яті близьких Андрій назавжди залишиться відважним патріотом, вірний присязі, який з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього захищав Батьківщину.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Андрія Трача з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на війні загинули двоє Героїв з однієї громади на Тернопільщині.

Фото зі сторінки Микулинецької територіальної громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео