Ростислав Фук

Поліцейські знайшли тіло тернополянина, який зник ще 20 липня

До пошукових робіт залучали кінологів поліції та спеціалістів-криміналістів

Інформація про безвісти зниклого 72-річного тернополянина надійшла до правоохоронців 22 липня, повідомляють у відділі комунікації поліції області.

Чоловік 20 липня в обідню пору вийшов з дому і не повернувся. Рідні спочатку самотужки намагалися знайти дідуся, а після марних пошуків звернулися за допомогою до працівників поліції.

До пошукових робіт залучали кінологів поліції та спеціалістів-криміналістів, які задля обстеження важкодоступних ділянок місцевості використовували безпілотник.

31 липня, керуючи безпілотним літальним апаратом, старший спеціаліст-криміналіст Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Тарас Пиріжок оглядав територію неподалік місця проживання й через кілька годин поблизу складських приміщень у селі Байківці зафіксував тіло чоловіка. Ним виявився розшукуваний Горошко Ярослав Іванович, – йдеться в повідомленні.

Слідчо-оперативна група Збаразького відділення поліції, яка виїжджала на місце події, на тілі померлого ознак насильницької смерті не виявила.

Читайте також: Винесли вирок чоловікові, який залишив валізу з тілом матері у парку в Тернополі

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео