Ростислав Фук

Поліція розповіла про обставини ДТП, де загинули школярка з бабусею з Тернопільщини

Автомобіль Peugeot Partner, яким керувала водійка з Чорткова, зіткнувся з автобусом «Богдан», за кермом якого перебував житель Бережан

Правоохоронці встановлюють причини ДТП на Хмельниччині, у якій загинули 10-класниця та її бабуся з Чорткова. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Нагадаємо, аварія сталася 22 січня, близько 12:00 години на трасі Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Ізварино в селі Вербка Летичівської громади. Там зіткнулися автомобілі Peugeot Partner, за кермом якого була працівниця Чортківської міської ради Наталія Мостовик, та автобусом «Богдан», яким керував 48-річний житель міста Бережани.

Внаслідок зіткнення від отриманих травм на місці події загинули двоє людей – єдина донька Наталії, 10-класниця Настя та 62-річна свекруха Галина Мостовик.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Фото Національної поліції Хмельницької області

Вибір читачів за тиждень

Відео