Тамара Коблик

Помер начальник Центру превентивної медицини Тернопільщини

Вічна і світла пам'ять

20 січня на 69-му році життя спочив в Бозі начальник Центру превентивної медицини державної установи «Територіальне медичне об'єднання Міністерства внутрішніх справ України по Тернопільській області» (санітарно-епідеміологічної станції УМВС в Тернопільській області) Олександр Трубчанін.

Про це повідомили у пресслужбі «Тернопільського обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров`я України». 

Олександр Трубчанін - уродженець м. Донецьк.

Олександр Павлович розпочав трудовий шлях в нашій установі після завершення санітарно-гігієнічного факультету Донецького медичного інституту - з 1977 року по 1980 р. працював санітарним лікарем та завідуючим відділенням гігієни праці тоді ще Тернопільської обласної санепідемстанції, - йдеться у повідомленні. - У 1980 році очолив Центр превентивної медицини, який розпочав свою роботу як санітарно-епідеміологічна станція УМВС в Тернопільській області.

За вагомий особистий внесок у забезпеченні санітарного та епідеміологічного благополуччя населення Тернопільщини, професіоналізм та відданість нагороджений Почесною грамотою МВС України.

Колектив Терену висловлює щирі співчуття рідним і близьким Олександра Трубчаніна. Вічна пам'ять.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео