Тамара Коблик

Поліціянти виявили у домашнього кривдника речовини схожі на наркотичні

Чоловіка правоохоронці доправили на лікування до медзакладу

На тернополянина правоохоронці склали адмінпротокол за вчинення домашнього насильства. Також розпочали щодо нього кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин (ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України). Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Упродовж дня співробітники мобільної групи із реагування на факти домашнього насильства Тернопільського райуправління поліції двічі виїжджали на повідомлення жительки обласного центру про те, що її син поводиться агресивно.

Під час першого виклику поліціянти провели з чоловіком профілактичну бесіду та склали на нього адмінпротокол ст. 173‑2 КУпАП. Також винесли терміновий припис, що передбачав заборону спілкування з матір’ю.

Проте через декілька годин на лінію «102» надійшло ще одне звернення від цієї ж жінки. Вона просила допомогти заспокоїти її сина, котрий, ймовірно, був під дією якоїсь речовини.

Виїхавши на місце події, поліціянти виявили чоловіка у збудженому стані. Поряд з ним лежали шприци та пакетики з невідомою речовиною. Їх вилучили і направили на експертизу.

Тернополянина правоохоронці доправили на лікування до медзакладу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео