Поліцейські Тернопільщини отримали подарунок (фоторепортаж)

MVS_1010

Групи реагування патрульної поліції отримали подарунок – вісім нових автомобілів: 6 марки Skoda Rapid і 2 Renault Duster. Передали  поліцейським Тернопільщини і автобус «Богдан-Атаман». Вартість подарунку - понад 5 мільйонів гривень.

Начальник ГУНП в області Олександр Богомол наголосив, що пріоритетом для кожного поліцейського на першому місці повинні бути повернення та підвищення довіри населення до людей у формі, пише Досьє 102.

- Сьогодні ми передамо нові економні автомобілі для роботи та виконання своїх службових повноважень. Держава підтримує забезпечення громадського порядку на місцях, роботу з населенням. Від ОДА та облради ми також отримали суттєву фінансову допомогу в облаштуванні сервера відеоспостереження по всій області. ГРПП завдяки цій підтримці забезпечені планшетами, нагрудними камерами відеоспостереження необхідними для несення служби.

MVS_1009
MVS_1009

Голова облдержадміністрації Степан Барна каже, що сьогодні керівництво держави задумується над безпекою громадян. Серед основних завдань влади та поліції - створення центрів безпеки в селах та містечках краю.

- Хочу відзначити, що і надалі пріоритетом ОДА буде підтримка правоохоронних органів на території області. У 2017 році з обласного бюджету на заходи безпеки було виділено близько півтора мільйона гривень. У цьому році плануємо спрямувати на ці заходи ще близько трьох мільйонів, щоб люди почувалися комфортно та безпечно.

Після офіційної частини поліцейські отримали ключі від новеньких автівок і одразу виїхали на патрулювання.

MVS_1016
MVS_1016

MVS_0996
MVS_0996

MVS_1024
MVS_1024

Вибір читачів за тиждень

Відео