Орест Сарматський

Поліція затримала фермера, який вбив свого працівника (Агроновини)

0101 (Copy)

Керівник фермерського підприємства в Бучанському районі Київської області в листопаді 2020 року задушив свого співробітника. 

Потім він подзвонив в поліцію і заявив, що виявив свого підлеглого мертвим, повідомляє пресслужба поліції Київської області.

– Чоловік намагався ввести в оману слідство і повідомив, що намагався врятувати працівника, у якого стався епілептичний напад, однак людина загинула. Працівники Бучацького районного управління поліції провели низку оперативно-розшукових заходів і слідчих дій і встановили обставини події – йдеться в повідомленні.

З’ясувалося, що між 37-річним фермером і співробітником ферми сталася сварка, внаслідок якої керівник і задушив свого підлеглого.

Після вбивства і перед дзвінком в поліцію зловмисник обрізав дроти камер відеоспостереження, сховав відеореєстратор і залякав співробітника господарства, який випадково став свідком події.

Встановлено, що фермер раніше вже мав проблеми із законом.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до 15 років.

Підозрюваний поміщений під варту без права внесення застави.

Джерело: www.seeds.org.ua

0102 (Copy)
0102 (Copy)

Відомий співак Павло Зібров став фермером

Співак Павло Зібров втілив давню дитячу мрію і став фермером в рамках фотопроекту «Якби не шоу-бізнес».

До такого образу народному артисту України не звикати – протягом багатьох років він займається городництвом в своєму заміському будинку. Локацією для фотозйомки стала власна присадибна ділянка співака.

– Я народився в селі у Вінницькій області, де в нашій родині був величезний город і господарство – гуси, кури, свині. Домашніх тварин треба було чимось годувати, тому «їжу» для них ми і вирощували на городі. Тому все дитинство я провів на землі і мріяв поєднати з нею і своє подальше життя.

Хоча фермером я і не став, але город і сад собі завів. Тепер щодня з величезною любов’ю я дбаю про кожен клаптик своєї землі – і вона віддає мені сторицею. Я люблю землю – землю, на якій народився я і народилися мої діти і внуки,каже Павло Зібров.

Джерело: www.seeds.org.ua

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео