Політики Тернопільщини застерігають від можливих провокацій

Сьогодні, 23 серпня, відбулась нарада з активістами Аграрної партії Тернопільщини, яку провів голова парторганізації Іван Чайківський.

Під час зустрічі партійці обговорили чимало важливих питань, а також частково обговорили теперішню суспільно-політичну ситуацію в Україні. Аграрна партія на місцевих виборах увійшла в трійку лідерів. Такий стан справ не залишає байдужими політиків старої генерації.

– Є дуже багато олігархів, які би хотіли сьогодні десь, скажем так, підім’яти Аграрну партію під себе. Я хочу сьогодні вас всіх запевнити, що Аграрна партія сьогодні без спонсорів. Аграрна партія сьогодні це виключно самостійна незалежна політична сила, практично єдина в Україні, – розповідає голова обласної організації Аграрної партії Тернопільщини Іван Чайківський.

В українському політичному середовищі ходять чутки, що Аграрна партія може потрапити під вплив певних олігархів. Проте це всього лиш провокація, і партія нині веде розмірену діяльність та готується до виборів. Одним із наступних заходів, у якому візьмуть участь представники Аграрної партії, буде  пікет на підтримку Великої політичної реформи під стінами Верховної Ради, що відбудеться у Києві 6 вересня.

Відео: Богдан КОЛЕСОВ

Вибір читачів за тиждень

Відео