Понад дев’ять кілометрів найдовшої територіальної дороги Тернопільщини вже з новим покриттям

5612

На відрізку дороги Скалат-Смиківці автошляху Т-20-02 Тернопіль – Скалат – Жванець, тривають ремонтні роботи з влаштування нового асфальтного покриття.

На відрізку дороги протяжністю 9,2 км вже укладено вирівнюючий шар покриття з крупнозернистого асфальтобетону, а у селі Панасівка Тернопільського району підрядна організація проводить влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону. Окрім цього, щоб зберегти нову дорогу та зменшити на неї навантаження, поблизу Скалата буде змонтовано майданчик для зважування – пересувний габаритно-ваговий комплекс. Для цього вже виділили додаткову смугу.

- ПГВК — це запорука контролю якості дороги та безпеки дорожнього руху. Мета організації габаритно-вагового пункту — контроль за в’їздом на дорогу великовагового автомобільного транспорту, що особливо важливо для збереження дорожнього покриття в період підвищення температурного режиму. Водіїв великогабаритного транспорту буде проінформовано про контроль та обмеження на під’їзді до вагового пункту необхідними знаками та дорожньою розміткою. Новий габаритно-ваговий пункт буде забезпечено відповідним обладнанням — сертифікованими вагами, - повідомляють у САД у Тернопільській області.

Фото та відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео