Ростислав Фук

Попросили підвезти з магазину: під час стихії на Тернопільщині загинули дві семикласниці і сусід (фото)

Поліцейські розповіли подробиці трагедії, яка сталася 11 червня на Чортківщині

Всю ніч з 11 на 12 червня поліцейські разом з рятувальниками і місцевими мешканцями намагалися знайти зниклих дівчат та чоловіка, яких під час стихії разом з автомобілем знесло потоком води з дороги в річку. Йдеться про трагедію, яка сталася 11 червня близько 21:40 у селі Ліщанці на Чортківщині.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області, під час перевірки стало відомо, що 12-річні дівчата пішли до магазину, коли під'їхав сусід. Вони попросили, аби чоловік підвіз їх до села. Коли вони заїхали на міст, сильний потік води змив авто у воду та поніс за течією.

Пошкоджений автомобіль з вибитими вікнами виявили  неподалік моста. Людей в ньому не було. Пошуки тривали всю ніч, а 12 червня близько 7 ранку виявили тіло 32-річного водія за 4 кілометри від мосту в чагарниках. Тіла семикласниць виявили за кілька годин. Їх течія віднесла ще далі.

Даний факт внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України з поміткою «нещасний випадок».

Як писав Терен, сильні дощі, грози та шквальний вітер пронеслися півднем Тернопільщини 11-12 червня.

Фото: Національна поліція Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео