Тамара Коблик

Пошкоджений будинок, є загиблий: наслідки масштабної атаки 26 серпня в сусідніх областях (фото, оновлено)

Масштабну повітряну тривогу оголосили близько 6 ранку 26 серпня

У понеділок, 26 серпня, в Луцьку знову пролунав вибух. Інформацію у своєму телеграм-каналі підтвердив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

 

Знову вибух в обласному центрі. Не залишайте укриття. На місце виїхали усі відповідні служби. Прошу не розповсюджувати інформації будь-де про деталі події, - йдеться у дописі.

 

Як повідомив міський голова Ігор Поліщук, внаслідок ворожої атаки ушкоджено обʼєкт інфраструктури у Луцьку. Наразі є інформація про одного загиблого. 

У Луцьку рятувальники ліквідували наслідки російської атаки. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Волинській області.

Подія трапилась сьогодні близько 8:30 у місті Луцьку на одному з проспектів.

Сталося влучання у багатоквартирний житловий будинок, в результаті чого пошкоджено майно громадян та споруда.

Рятувальники ліквідували наслідки горіння та руйнувань конструкцій в квартирі,  мешканцям надавалась допомога для евакуації в безпечне місце.



На Львівщині працює ППО. Про це повідомив очільник обласної ОВА Максим Козицький.

Через перебої з електропостачанням львів'яни масово застрягають у ліфтах.

Ворог атакував енергетичні об'єкти на Львівщині. Через це у Львові та області частково виникли перебої з електропостачанням. Деталі згодом, - написав Максим Козицький у своєму телеграм-каналі.

На Хмельниччині теж лунали вибухи. Офіційної інформації поки не оприлюднювали. Поте в обласному центрі вже перебої з електрикою.

Укрзалізниця повідомляє про можливі затримки поїздів.

У зв'язку з масштабною атакою ворога маємо декілька знеструмлень по різних регіонах. Виведено резервні тепловози, усі поїзди далекого сполучення продовжать рух, – йдеться у повідомленні. 

Приміський рух електропоїздами наразі теж має затримки, енергетики вже працюють на місцях. City Express у Києві та Дніпрі – за графіком.

15 областей постраждали сьогодні внаслідок російської масованої атаки. Ворог застосував різні види озброєння: БпЛА, крилаті ракети, «Кинджали». Є поранені та загиблі. Щирі співчуття рідним і близьким. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Ціллю російських терористів знову стала енергетична інфраструктура. На жаль, є пошкодження в низці регіонів. «Укренерго» вимушене застосувати екстрені відключення електроенергії, щоби стабілізувати систему, - йдеться у повідомленні.

Голови ОВА отримали завдання розгорнути за потреби Пункти Незламності.

Читайте також: На Тернопільщині працює ППО

В Україні вводять екстрені відключення світла

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео