Тамара Коблик

«Ти назавжди у наших серцях»: у ДТП загинула учениця тернопільського ліцею

Світла пам'ять

жалоба

19 серпня о 20:10 у селі Крехів Львівського району водій автомобіля Škoda Octavia здійснив наїзд на 15-річну місцеву мешканку, ученицю 10 класу Тернопільського обласного ліцею «Знамення». Про це повідомили на сторінці навчального закладу у фейсбуці.

Сумуємо разом з батьками і з усією спільнотою «Друзі Бога». Світлая пам'ять Іринко! Дорога Іринко, Ти назавжди у  наших серцях...Твоя світла посмішка, Твоя юнацька радість, Твоє бажання вчитися, вчитися у «Знаменні», пізнавати, радіти життю... - йдеться у повідомленні.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Skoda Octavia, 27-річний житель одного з сіл району, здійснив наїзд на пішохода, 15-річну місцеву мешканку.

Від отриманих внаслідок ДТП травм дівчина загинула на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото Національної поліції та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео