Тамара Коблик

«Повернувся додому на Хрещенський Святвечір…»: на Тернопільщині зустріли полеглого Героя Михайла Вишомірського (фото)

5-6 січня у Лановецькій громаді оголошено Днями жалоби

Вчора, 5 січня, повернувся до рідного дому на Хрещенський Святвечір загиблий захисник Михайло Вишомірський із с.Мала Карначівка. Про це повідомили на сторінці Лановецької міської ради у фейсбуці.

Щира молитва за спасіння душі солдата об’єднала сотні мешканців Лановецької громади. Зелена хвоя як символ вічного життя густо встелила стежину, якою сьогодні востаннє до рідного дому повернувся Герой.

Ми повинні щодня молити Господа за спасіння душ полеглих, бо якби не такі хлопці, як Михайло, то ворог вже давно був би тут, - звернувся до присутніх о. Ігор Шаринський.

Чин похорону відбудеться сьогодні, 6 січня, о 12:00 год на подвір’ї рідного дому загиблого у с.Мала Карначівка, далі кортеж із тілом військовослужбовця відправиться у Покровський храм, що у м.Ланівці.

З метою вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця Михайла Вишомірського у Лановецькій міській територіальній громаді 5 – 6 січня 2024 року оголошено Днями жалоби.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Михайла Вишомірського з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині в останню путь провели 20-річного гранатометника Микиту Бєлякова.

Фото Лановецької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео