Тамара Коблик

Повернувся з-за кордону, щоб боронити Україну: загинув Герой Володимир Романишин

Зустрічатимуть тіло загиблого Героя Романишина Володимира в Озерній сьогодні, 21 липня. Місцевих мешканців просять гідно зустріти полеглого Героя

У запеклих боях з ворогом загинув боєць 35-го окремого стрілецького батальйону, солдат, гранатометник Володимир Романишин. Він проживав у селі Озерна Тернопільського району. Захиснику було 38 років. Про це повідомили на сторінці батальйону у фейсбуці.

Ми втратили справжнього героя. Його відданість, мужність і самопожертва завжди будуть прикладом. Ця непоправна втрата надзвичайно важка не тільки для нашої військової родини, але й для сім’ї – мами, сестри, дружини та двох діток, які залишилися без батька, – віддають шану Герою і його рідним побратими з 35 Окремого Стрілецького батальйону.

Володимир Романишин народився 25 листопада 1984 року в селі Божиків на Бережанщині. Там виріс і закінчив місцеву школу. Потім навчався в Зборівському коледжі, звідки був покликаний служити строкову в Українській армії. Після служби продовжив навчання у коледжі, який закінчив у 2006 році. Про це пишуть на сторінці озернянської територіальної громади у фейсбуці.

Згодом зустрів своє велике кохання. І у 2014 році став на весільний рушничок з дівчиною Танею з Озерної. У них народилося двоє чудових діточок.

Молодий батько їздив за кордон. У страшну дату 24-те лютого 2022-го перебував за межами України, та бажання захищати рідну землю було сильнішим. «Бо хто, як не ми?» – говорив Володя коханій дружині. І він тоді ж повернувся, щоб стати в лави Збройних сил України.

Добрий, чуйний, турботливий, безвідмовний, людина-душа, – так про нього кажуть усі, хто був з ним знайомий. Саме таким він залишиться у наших серцях. Саме такий у славі Героя він проміниться з небес.

Зустрічатимуть тіло загиблого Героя Романишина Володимира в Озерній сьогодні, 21 липня. Орієнтовний виїзд колони з Тернополя о 15:30 годині. Місцевих мешканців просять гідно зустріти полеглого Героя.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Володимира Романишина з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, без батька залишилися двоє синів: на Тернопільщині попрощалися з Героєм Юрієм Антонюком.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео