«Права молодь» Тернопільщини кличе до своїх лав студентів педагогічного університету (фото)

pm3

Вчора, 12 грудня, в ТНПУ у ярмарку громадських молодіжних організацій участь взяла і молодь «Правого сектору».

«Права молодь» об’єднує молодь, яка поділяє засади українського націоналізму, бажає докорінних змін в державі та готова брати в цьому участь. Учасником може стати людина, яка підпадає в вікову категорію 16-21 років.

- Ми стараємось підвищити національну свідомість як в молоді, так і у всіх українців. Проводяться різні заходи для збереженням українських традицій, поетичні і пісенні вечори. Ми запрошуємо на регулярні вишколи. Щотижня відбуваються тренування і збори, аби бути активними і робити щось корисне для України,- розповідає вихованиця «Правого сектору» Ірина Дрогощак.

pm4
pm4

pm5
pm5

Молодь має змогу здобувати різні знання, навички із тактичної медицини, вчитися тактикам ведення бою та оволодівати майстерністю різних бойових мистецтв. «Права молодь» займається також просвітницькою діяльністю, слухає курси різних лекцій із історії України та із українського націоналізму.

pm1
pm1

pm2
pm2

Для того, щоб долучитись до молодіжного сегменту національно-визвольного руху «Правого сектору», можна написати на сторінку в facebook або зателефонувати до Оксани Зверховської – керівника ПМ Тернопільщини за номером телефону +380973119106.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео