Тамара Коблик

Правоохоронці Тернопільщини спіймали двох любителів наркотиків

Усі речовини правоохоронці вилучили та направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр

 

6 квітня близько 21:10 під час патрулювання Бучача працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «ВАЗ». Причина зупинки - порушення правил дорожнього руху. Під час поверхневого огляду у чоловіка виявили паперовий згорток з речовиною рослинного походження. Порушник запевнив, що це його «добро» і він не збирався його реалізовувати.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Ще одного чоловіка піймали поліціянти у Копичинцях. Місцевий житель, побачивши людей у формі, самостійно віддав їм поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Усі речовини правоохоронці вилучили та направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Два факти слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно зі статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео